Premis G!

La festa del turisme gironí celebra la 17a edició amb dos-cents assistents.


MARç 2023

El 30 de març Girona va acollir la cerimònia dels Premis G! de Turisme de les Comarques de Girona 2022, organitzats pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona. L’acte va ser presidit per Miquel Noguer, president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, i hi van assistir dos-cents convidats, entre autoritats, guardonats i representants del sector turístic gironí. L’esdeveniment va comptar amb el suport de Caixabank. 

Durant la cerimònia es van lliurar nou premis en tres categories: premis d’honor i especials, premis a la comunicació turística i un premi de recerca.

Premi G! Josep Pujol i Aulí en reconeixement a la tasca professional per a Martí Sabrià Deulofeu, per la seva trajectòria professional, que deixa un llegat d’iniciatives turístiques al Baix Empordà, en haver exercit durant més de quatre dècades com a director del Grup Costa Brava Centre i haver impulsat la creació de l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell.

Premi G! Francesc Xiquet Sabater en reconeixement al projecte empresarial per al Grup Sènia, empresa familiar amb més establiments de càmping de Catalunya, que destaquen per la sinergia entre l’entorn i la innovació del servei i integren els allotjaments de manera orgànica amb el paisatge.

Premi G! Especial Jordi Comas i Matamala per a l’Ecoturisme Can Buch pel seu projecte d’allotjament sostenible i autosuficient a Sant Aniol de Finestres. Es tracta d’una proposta de turisme interior de qualitat, que se centra en la salut i es basa en la sobirania energètica i alimentària, amb l’objectiu de compartir i conscienciar el visitant de la Garrotxa.

Premi G! Especial Juli Soler i Lobo per a Cristina Torrent Cos, en reconeixement de la seva trajectòria i experiència professional en l’àmbit de la restauració a les comarques gironines, per portar a l’excel·lència l’ofici de cap de sala al Restaurant Bo.Tic de Corçà. 

Premi G! de Comunicació Turística de les Comarques Gironines Climent Guitart a la «Millor projecció dels valors i atractius turístics de la Costa Brava i/o Pirineu de Girona en clau inspiradora» per a Eddi Fiegel pel reportatge «A magnificient Catalan Grand Tour» de la revista Wanderlust.

Premi G! de Comunicació Turística de les Comarques Gironines al «Contingut més original i innovador sobre l’oferta turística de la Costa Brava i/o Pirineu de Girona» per a Daniel Romaní per la col·lecció de nou articles sobre escenaris de pel·lícula de la demarcació de Girona publicats al diari Ara.

Premi G! de Comunicació Turística de les Comarques Gironines a la «Millor experiència turística de la Costa Brava i/o el Pirineu de Girona» per a Corine Stübi pel reportatge «Costa Brava» de la revista suïssa Maison et Ambiances.

Premi G! de Comunicació Turística de les Comarques Gironines a la «Millor proposta i/o experiència en turisme sostenible a la Costa Brava i/o Pirineu de Girona» per a Manuel Meyer per l’article «Katalonien: Genussradeln zwischen Vulkanen und Mittelmeer», de l’agència de notícies alemanya DPA.

Premi G! de Recerca Yvette Barbaza per al projecte de recerca «Identificació de patrons de mobilitat mitjançant intel·ligència artificial: una oportunitat per a l’organització turística de les comarques gironines», de Jo Sanmartí Vives.

...
...
...
...
...
...
...
...