Notícia del Butlletí Desembre 2014

Premis G! 2014, la festa del turisme gironí

Els Premis G! de turisme de les comarques de Girona tanquen l’any amb una gran festa del sector turístic gironí.

premis1

L’11 de desembre va tenir lloc la novena edició dels Premis G! de Turisme de les Comarques de Girona 2014, presidida per Artur Mas, president de la Generalitat. Aquesta edició va reunir a l’Auditori Palau de Congressos de Girona prop de quatre-centes persones entre autoritats, guardonats, representants del sector turístic i de l’hostaleria, i mitjans de comunicació internacionals i nacionals.

Llista de guardonats dels Premis G! 2014:

«IX premi G! Xiquet Sabater i el projecte empresarial»a l’Associació Cuina de l’Empordanet.

«IX premi G! Josep Pujol i Aulí a la tasca professional» a Josep Maria Martín, professional del sector de les agències de viatge de la Costa Brava.

«III premi G! especial Jordi Comas i Matamala»Narcís Coll i Frigola, empresari turístic de la Costa Brava.

«IX premi G! de comunicació de les comarques gironines, en la categoria de mitjans escrits» a la periodista nord-americana Anne Z. Cooke de l’agència Tribune Content Agency.

«IX premi G! de comunicació de les comarques gironines, en la categoria de mitjans audiovisuals» a Pere Puigbert pel documental Anima Naturae.

«III premi G! de comunicació de les comarques gironines, en la categoria de mitjans digitals» a la periodista britànica Eddi Fiegel per la publicació de la guia Costa Brava Travel Guide al portal del diari nacional The Telegraph.

«V premi G! de recerca Yvette Barbaza» al millor treball de recerca a la proposta de projecte titulat «Geografies del souvenir», d’Olga Taravilla i Azahara Cerezo. Altrament, es va concedir un accèssit al projecte «Ruta de les avantguardes: Cadaqués – Tossa de Mar», de Marc Manzano i Xavier Llobet.

En el decurs de la cerimònia de lliurament de premis també es va atorgar un guardó especial a Pere Duran, exdirector general del Consorci de Turisme de Barcelona, i es va recordar el desaparegut empresari hostaler Climent Guitart.

La novena edició dels Premis G! va comptar amb el suport i la col·laboració de l’Ajuntament de Girona i de la Caixa, i amb una actuació de la companyia d’acròbates de circ Olimpo’s Brothers, en homenatge al circ.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona