Premis G!

La festa del turisme gironí celebra la 16a edició amb 170 assistents.


ABRIL 2022

El 7 d’abril la població de Ripoll va acollir la setzena edició dels Premis G! de turisme de les comarques de Girona, organitzats pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona. L’acte va ser presidit per Miquel Noguer, president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, i hi van assistir 170 convidats, entre autoritats, guardonats i representants del sector turístic gironí. 

Durant la cerimònia es van lliurar nou premis en tres categories: premi de recerca, premis a la comunicació turística i premis d’honor i especials.

Premi Josep Pujol i Aulí a la trajectòria professional per a Josep Comaposada i Seuba, professional del sector de l’allotjament turístic i les agències de viatge.

Premi Xiquet Sabater al projecte empresarial per a l’empresa Sarfa, centenària empresa del transport de persones vinculada al turisme.

Premi especial Juli Soler i Lobo a la gastronomia per a Montse Serra i Buxeda, cap de sala del restaurant Miramar de Llançà.

Premi especial Jordi Comas i Matamala per a la família Mestres, del sector dels càmpings de la Costa Brava.

Premi G! de Comunicació Turística de les Comarques Gironines Climent Guitart a la «millor projecció dels valors i atractius turístics de la Costa Brava i/o Pirineu de Girona en clau inspiradora» per a Álvaro Sanz i Alonso pel monogràfic publicat a la revista Descobrir, «Transpirinenca. La gran aventura dels Pirineus».

Premi G! de Comunicació Turística de les Comarques Gironines a la «millor proposta i/o experiència en turisme sostenible a la Costa Brava i/o Pirineu de Girona» per a Carme Escales i Jiménez per la col·lecció d’articles publicats a la versió digital de la revista Traveler Condé Nast.

Premi G! de Comunicació Turística de les Comarques Gironines a la «millor experiència turística de la Costa Brava i/o el Pirineu de Girona» per a l’equip de la cadena de televisió France 2 pel reportatge «Espagne : à la découverte du Cap de Creus».

Premi G! de Comunicació Turística de les Comarques Gironines al «contingut més original i innovador sobre l’oferta turística de la Costa Brava i/o Pirineu de Girona» per a Manuela Kirschner i Matthias Bergbauer, de la revista alemanya de submarinisme Silent World, pel reportatge «Costa Brava - Wilde Küste».

Premi G! de recerca Yvette Barbaza al millor treball de recerca per a Maria Teresa Monje i Alegret, pel desenvolupament del projecte de recerca El geoturisme a les comarques gironines.

L’esdeveniment va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Ripoll i del Consell Comarcal del Ripollès i va ser patrocinat per CaixaBank.

...
...
...