Premis G!

La festa del turisme gironí celebra la quinzena edició.


MAIG 2021

El 6 de maig, als jardins del Museu d’Arqueologia de Catalunya – Empúries, va tenir lloc la cerimònia de lliurament dels Premis G! 2020 de Turisme de les Comarques Gironines, organitzats pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona i que arribaven a la quinzena edició en un acte que va ser retransmès per al sector pel canal YouTube Costa Brava Girona.  

L’acte va ser presidit per Miquel Noguer, president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, i hi van participar el conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Ramon Tremosa i Balcell, i l’alcalde de l’Escala, Víctor Puga i López, a més d’un reduït nombre d’autoritats, guardonats i representants del sector turístic gironí. Durant la cerimònia va actuar el grup d’havaneres Les Anxovetes, amb el patrocini de CaixaBank. 


Guardonats dels Premis G! 2020 de Turisme de les Comarques Gironines en categories honorífiques, comunicació i recerca

XV Premi G! Josep Pujol i Aulí a la tasca professional per a l’empresària Carme Hospital i Poch.

XV Premi G! Xiquet Sabater al projecte empresarial per al Grup Peralada. 

IX Premi G! especial Jordi Comas i Matamala per al Festival de Torroella de Montgrí.

VI Premi G! especial Juli Soler i Lobo per a Elena Gascons i Díaz. 

XV Premi G! Climent Guitart Pascual de Comunicació Turística de les Comarques Gironines en la categoria de mitjans impresos, per al periodista Jakob Strobel Serra pel reportatge «Avantguarda amb història», publicat a la revista Der Feinschmecker.

XV Premi G! de Comunicació Turística de les Comarques Gironines en la categoria de mitjans audiovisuals, per a la productora Producciones Mandarina pel programa Viajeros Cuatro. España sin ir más lejos: Costa Brava, emès a Cuatro TV.

IX Premi G! de Comunicació Turística de les Comarques Gironines en la categoria de mitjans digitals, per a la periodista Eloïse Poulan pel seu article «Roadtrip sur la Costa Brava: Entre lieux incontournables et confidentiels», publicat en el blog de viatges L’œil d’Eos.

VI Premi G! de Comunicació Turística de les Comarques Gironines en la categoria de mitjans audiovisuals digitals, per a la periodista Ángela Gonzalo del Moral pel treball publicat en el blog de RTVE Viajes y Turismo amb el títol «Valle de Núria, tradiciones y naturaleza», del programa Diez mil lugares para viajar con Ángela Gonzalo.

XI Premi G! de Recerca Yvette Barbaza al millor treball de recerca per a Luisa Díaz Botero, pel seu projecte d’investigació «Girona sabe a memoria».

...
...
...
...
...
...