Notícia del Butlletí Setembre 2012

Premi per a Vall de Núria

El concurs 2012 Muster Photo Competition que organitza SAWT premia una fotografia de Vall de Núria

 El blocaire de viatges nord-americà Gary Arndt guanya una menció honorífica en el concurs 2012 Muster Photo Competition que organitza la SAWT, Societat Americana d’Escriptors de Viatges, amb una fotografia de Vall de Núria.

 

La imatge és del juliol de 2011 durant el blogtrip que Arndt va fer a la demarcació de Girona, convidat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona, organisme de promoció turística de la Diputació de Girona. La sèrie fotogràfica paisatgística de la vall de Núria està formada per disset fotografies més.

El concurs anual 2012 Muster Photo Competition de SAWT premia per categories o temàtiques les fotografies que s’hi presenten. Entre d’altres categories hi ha paisatge natural, paisatge cultural, persones, accions, animals… Gary Arndt és un dels influenciadors de viatges més importants del món gràcies als seus 109.567 seguidors a Twitter i els més de 100.000 lectors mensuals del seu bloc Everything-Everywhere. Aquest espai a Internet és una guia de la seva experiència com a viatger arreu del món; la va començar fa cinc anys i l’ha portat a visitar nombrosos països de manera ininterrompuda, entre els quals hi ha el nostre i, concretament, la demarcació de Girona.

Aquesta menció honorífica que ha concedit la Societat Americana d’Escriptors de Viatges a Gary Ardnt en la seva primera participació al certamen, s’afegeix a la llista de reconeixements que ha obtingut en altres mitjans de comunicació pel seu treball a les destinacions gironines al llarg d’aquest 2012 (National Geographic Traveler, Editorial Frommers, Today’s Golfer, etc.). 

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona