Premi a la Costa Brava

La Costa Brava premiada com a «millor destinació estatal 2021» segons la revista Condé Nast Traveler.


NOVEMBRE 2021

La destinació de la Costa Brava va ser valorada com a «millor destinació estatal 2021» pels votants de la revista Condé Nast Traveler España en el marc dels Premis Condé Nast Traveler 2021 per la bellesa de les seves cales i platges, pels camins de ronda, pel paisatge i la llum mediterranis, per la singularitat dels pobles de pescadors, per la gastronomia, pel bagatge històric i, en definitiva, per la qualitat de la destinació.

Els premis van guardonar establiments turístics i destinacions en diferents categories ―nacional i internacional― com hotel urbà, hotel escapada, hotels de salut, esport i benestar, hotels gastronòmics, nou hotel, hotel de disseny, destinació nacional, destinació internacional, Condé Nast Traveler Sostenible & Eco, a més de companyies aèries i de creuers, entre d’altres. Els guanyadors en els diferents apartats van ser escollits per votació popular a través d’un concurs que es va divulgar a les xarxes socials i diverses publicacions digitals.

Entre els premiats és igualment remarcable que l’hotel La Bionda, de Begur, va obtenir el premi en la categoria «millor hotel de disseny 2021».

...