Notícia del Butlletí Novembre 2016

Ports de la Costa Brava

La temporada de creuers als ports de la Costa Brava clou amb 41.300 creueristes, i es preveu un creixement del 6 % a la Mediterrània en els pròxims anys.

Ports de la Generalitat fa balanç de l’activitat als ports gironins de Palamós i Roses pel que fa als creuers. Entre els dos ports, comercialitzats amb la marca Costa Brava Cruise Ports, s’han assolit 38 escales –33 a Palamós i 5 a Roses– i 41.300 creueristes entre passatgers i tripulació –40.300 a Palamós i un miler a Roses.

Enguany, vuit nous vaixells han fet escala al Port de Palamós i, per primera vegada, el creuer Serenissima ha fet dos dies d’escala al port de Roses.

La característica de la temporada als ports de la Costa Brava ha estat la visita de companyies de luxe que busquen destinacions turístiques úniques i singulars com la Costa Brava.

La temporada promocional de la marca Costa Brava Cruise Ports finalitza amb la participació a la fira Internacional Cruise Summit 2016, celebrada a Madrid els dies 22 i 23 de novembre, on es coneixen les tendències de futur de la indústria i es mantenen reunions amb representants de diverses companyies. A la fira, els experts anuncien un creixement del 6 % en l’activitat de creuers a la Mediterrània els pròxims anys.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona