Placa d’Honor del Turisme de la Generalitat

El Patronat de Turisme rep la Placa d’Honor del Turisme de la Generalitat de Catalunya per la commemoració del Centenari de la Costa Brava.


MARç 2014

El 3 de desembre de 2009 la Generalitat de Catalunya atorgarà la Placa d’Honor del Turisme de Catalunya al Patronat de Turisme Costa Brava Girona per haver organitzat la commemoració del Centenari de la Costa Brava.

El Departament d’Innovació, Universitats i Empresa distingeix amb els Guardons de Turisme de Catalunya 2009 la trajectòria de professionals, empreses i entitats del sector que han contribuït al desenvolupament del turisme al país.

El president de la Generalitat de Catalunya, José Montilla, acompanyat del conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, presidirà al Palau de la Generalitat l’acte de lliurament de la 24a edició dels guardons de Turisme de Catalunya. En l’edició d’aquest any, el Govern català concedirà 22 guardons: 2 guardons d’honor, 10 medalles turístiques i 10 diplomes turístics.

Així, el Patronat de Turisme rep la placa amb motiu de la commemoració del Centenari de la Costa Brava per l’organització d’una sèrie d’actes, esdeveniments, iniciatives artístiques i culturals, i accions promocionals que han difós durant tot l’any els atributs i valors d’aquesta destinació turística tan en l’àmbit estatal com internacional.

Enric Vilert, president del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, recollirà la placa d’honor en un acte al Palau de la Generalitat al qual assistiran nombrosos representants de la indústria turística catalana.