Notícia del Butlletí Desembre 2019

Pla d’Accions 2020

Es presenta un pla consensuat amb el conjunt del sector turístic gironí, dissenyat per continuar posicionant la Costa Brava i el Pirineu de Girona com a destinació capdavantera en l’àmbit internacional.

El 18 de desembre, més d’un centenar de professionals del sector turístic de la demarcació va assistir a Girona a la presentació del Pla d’Accions i Objectius (PAO) 2020 del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, en un acte que va començar amb un repàs de les actuacions més remarcables executades per l’entitat i el mateix sector en el decurs de l’exercici 2019.

Durant el 2020, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona endegarà estratègies de màrqueting i promoció per incidir especialment en els mercats estel·lars —França i el Regne Unit—, amb campanyes específiques de comunicació i suport a la comercialització, i també treballarà en mercats prioritaris com ara el Benelux, Alemanya, els països de l’Est i els Estats Units, entre d’altres. L’entitat, a més, s’ha adherit a la declaració del 2020 com a Any del Turisme Esportiu per part de l’Agència Catalana de Turisme. Així doncs, es desplegarà un programa d’accions destinat a posicionar l’oferta esportiva de la demarcació de Girona entre els segments i mercats objectiu. Alhora, se seguirà treballant en la implementació d’un model turístic sostenible impulsant la creació de productes responsables i inclusius, i es desenvoluparà més àmpliament la vessant de la intel·ligència de mercat amb la integració en el CoE Tourism i en el programa Intelitur. També es millorarà la competitivitat del sector turístic amb programes de formació i innovació, i es continuarà donant suport a la candidatura de la Costa Brava com a reserva de la biosfera, perquè el Patronat de Turisme segueixi essent una entitat capdavantera que lideri la destinació i el seu empresariat turístic.

Consulta el PAO 2020 del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona