Notícia del Butlletí Desembre 2017

Pla d’Accions 2018

Es presenta un pla consensuat amb el conjunt del sector turístic gironí, dissenyat per rejovenir les marques locals i per impulsar l’economia i el turisme de la demarcació.

El 22 de desembre, més de 80 professionals del sector turístic de la demarcació van assistir a la presentació del Pla d’Accions i Objectius (PAO) 2018 del Patronat de Turisme, que va tenir lloc a Girona.

En el decurs de l’acte es va destacar que el nou pla s’havia elaborat de manera consensuada amb el conjunt del sector turístic gironí i es va anunciar la decisió de declarar el 2018 Any del Turisme Cultural.

També es van repassar les actuacions més remarcables i les fites assolides per l’entitat i el sector en l’exercici 2017, i es van donar a conèixer les 20 accions referents programades per al 2018, com ara Impress Costa Brava Girona, la segona edició de la Sea Otter Europe Costa Brava-Girona Bike Show, les presentacions sensorials exclusives d’enogastronomia, la creació del nou portal turístic de la destinació, la setmana de la Costa Brava a Londres o la creació d’una central de reserves pròpia d’allotjaments, activitats i transports, entre altres. De la mateixa manera, es va anunciar que els principals mercats emissors de turisme en els quals s’incidiria serien França i el Regne Unit.

Consulta el PAO 2018 del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona