Pla d’accions i objectius 2024

El Pla es fonamenta en quatre línies estratègiques: la sostenibilitat turística, l’estratègia digital, la relació amb el sector i la intel·ligència de mercat, i incidirà en els mercats de proximitat i de mitja distància.


DESEMBRE 2023

El 20 de desembre el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va presentar el balanç de l’activitat de l’entitat en l’exercici 2023 i el Pla d’accions i objectius (PAO) 2024 davant de 150 professionals del sector turístic de la demarcació de Girona. El Pla es fonamenta en quatre línies estratègiques: la sostenibilitat turística, l’estratègia digital, la relació amb el sector i la intel·ligència de mercat, i, seguint aquestes línies, es desenvoluparà un ampli conjunt d’accions de màrqueting, promoció, comercialització i comunicació que s’anirà adaptant a les tendències i a la demanda dels mercats.

El PAO 2024 incidirà en els mercats de proximitat, com Catalunya, Madrid, el País Basc, Navarra, València, el sud de França i l’Île de France, i també en els mercats de mitja distància, com són Bèlgica, els Països Baixos i Alemanya i, en la llarga distància, els Estats Units. El 2024 també s’actuarà en els mercats de mitja distància europeus: els països nòrdics, Polònia i Irlanda.

Entre les principals actuacions programades per al 2024 hi ha la «Setmana de la Costa Brava i el Pirineu de Girona» a Madrid (esdeveniment combinat que incorpora trobades professionals, presentacions a premsa i afterwork amb agències de diversos clubs de producte), presentacions en ciutats franceses connectades per l’alta velocitat, l’organització d’un esdeveniment itinerant per la costa est dels Estats Units, la promoció de l’oferta familiar al mercat del Benelux, l’organització d’un workshop intern per a la promoció d’activitats de responsabilitat social corporativa (RSC), el desenvolupament del nou web B2B o el desplegament de la nova estratègia de màrqueting digital, entre d’altres.

El proper exercici, la destinació també acollirà un seguit d’esdeveniments de rellevància nacional i internacional, com són el Connections Luxury Europe, l’InVoyage, el Meet Catalunya, el Global MICE Forum, l’Assemblea Eurovelo Espanya i el Grand Tour de Catalunya Day.

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona disposarà d’un pressupost de 6,29 milions d’euros per al desenvolupament del Pla d’accions i objectius 2024.

Durant el nou exercici, l’entitat impulsarà les aliances i la cooperació pública i publicoprivada amb la finalitat d’enfortir el sector turístic com a motor econòmic de la demarcació de Girona.

Consulteu el document del PAO 2024.

...
...
...