Pla d’accions 2022

El PAO persegueix consolidar els mercats de proximitat i recuperar el mercat britànic.


DESEMBRE 2021

El 15 de desembre el Patronat de Turisme Costa Brava Girona presentava un pla d’accions i objectius per al 2022 consensuat amb el conjunt del sector turístic de la demarcació de Girona i flexible per adaptar-se a la conjuntura generada per la pandèmia. L’objectiu és seguir incidint en els mercats de proximitat i recuperar els mercats del Regne Unit, els països nòrdics, els països de l’Est i Rússia.

El PAO 2022 del Patronat de Turisme Costa Brava Girona desenvoluparà un ampli conjunt d’accions de màrqueting, promoció, comercialització i comunicació, tant presencials com a distància, que s’aniran adaptant a l’evolució de la pandèmia i de la demanda.

Les principals actuacions del 2022 inclouen: la creació del nou web turístic inspirador de la destinació, la producció d’un audiovisual interactiu itinerant, l’organització de la jornada d’interclubs, la difusió de la campanya «From the World to Costa Brava Girona Pyrenees», la col·laboració en l’acció especial per al sector del càmping en el mercat alemany i la celebració de la 60a Assemblea General de Medcruise i del workshop internacional Deluxe Travel Market a la Costa Brava, entre d’altres.

Durant el nou exercici, el Patronat de Turisme treballarà per desenvolupar productes turístics sostenibles, segurs i singulars per seguir sent competitius, alhora que impulsarà les aliances i la cooperació pública i publicoprivada amb la finalitat d’enfortir el sector turístic com a motor econòmic de la demarcació de Girona.

Visualitzeu la presentació del PAO 2022.

...