Pla d’Accions 2021

Es presenta un pla consensuat i flexible amb el conjunt del sector, per tal de reactivar l’activitat turística a la Costa Brava i el Pirineu de Girona durant el 2021.


DESEMBRE 2020

El 17 de desembre, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va presentar al sector turístic de la demarcació de Girona, per via telemàtica, el Pla d’Accions i Objectius (PAO) 2021, focalitzat en la reactivació turística i el reposicionament de les destinacions i marques Costa Brava i Pirineu de Girona en el context de la post-COVID-19.

Durant el 2021, l’entitat construirà estratègies de màrqueting, promoció, comercialització i comunicació centrades en eixos tan fonamentals com són la sostenibilitat, la digitalització, la transversalitat i la inclusió. La publicitat guanyarà pes en l’estratègia promocional, i en el desenvolupament del Pla seran una peça clau els nou clubs de màrqueting de producte del Patronat, que desplegaran programes d’acció concrets dirigits a mercats d’intermediació, prescriptors i públic final.

L’àmbit d’actuació se centrarà primerament en els mercats de proximitat, com Catalunya, el sud de França i les comunitats autònomes de Madrid, el País Basc, Aragó i València, i també es duran a terme accions en mercats europeus de proximitat planificada com són Alemanya i el Benelux. En darrera instància — i segons l’evolució de la pandèmia i les mesures governamentals que s’apliquin — s’actuarà en mercats situats a mitjana distància en vol, com el Regne Unit i els països nòrdics, entre altres.

Durant el 2021 s’hauran de desenvolupar productes turístics sostenibles, segurs, saludables i singulars, per tal de seguir essent competitius, així com apostar per les aliances i la cooperació pública i publicoprivada, a fi d’enfortir la indústria turística com a motor econòmic del país.

Consulta el PAO 2021 del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

...