Notícia del Butlletí Desembre 2015

Pla d’Accions 2016

Es presenta un pla consensuat amb el conjunt del sector turístic gironí, dissenyat per rejovenir les marques gironines i per impulsar l’economia i el turisme de la demarcació.

pla-accions-2016-01

El 15 de desembre, a Girona, més de cent professionals del sector turístic de la demarcació de Girona van assistir a la presentació del Pla d’Accions i Objectius (PAO) 2016 del Patronat de Turisme.

En el decurs de la presentació, es va destacar que el Pla d’Accions s’havia elaborat de manera consensuada amb el conjunt del sector turístic gironí i es va convenir declarar el 2016 l’any de l’Enogastronomia i el Golf a la Costa Brava i el Pirineu de Girona.

Durant l’acte es van repassar les principals actuacions i fites assolides en l’exercici 2015 per l’entitat i el sector, i es van presentar les accions referents programades per a l’exercici 2016 –fires, presentacions, roadshows, workshops, accions de comunicació en línia i fora de línia, campanyes, etc.–, així com els principals mercats emissors de turisme en els quals s’incidiria: França, Alemanya i el Regne Unit.

L’acte va enumerar la llista d’efemèrides que tindrien lloc durant el 2016, entre les quals hi ha el 50è aniversari de la Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell, de la creació del camps de Golf de Pals i de l’Escola d’Hostaleria de Girona, i el 30è aniversari del Festival Castell de Peralada, entre d’altres.

Consulta el PAO 2016 del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona