Notícia del Butlletí Gener 2013

Pla d’Accions 2013

Més de 80 representants d’entitats i professionals del turisme assisteixen a les presentacions del Pla d’Accions 2013 del Patronat de Turisme.

Durant els mesos de desembre i gener, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona ha presentat en diverses reunions el Pla d’Accions i Objectius 2013 de l’entitat davant el sector turístic públic i privat gironí amb l’objectiu de fer-los coneixedors dels projectes i actuacions promocionals programades; les campanyes de comunicació i difusió endegades; les actuacions innovadores en l’àmbit de les noves tecnologies; els acords i convenis amb organismes i empreses; els programes d’ajuts a la competitivitat i de formació professionals que aquest any es realitzaran.

Les trobades permeten mostrar el full de ruta del Patronat de Turisme per a aquest exercici, establir un diàleg directe entre els professionals i afavorir la coneixença del sector.

Les sessions són informatives i participatives i responen a la voluntat del Patronat de Turisme de ser un organisme accessible i la plataforma promocional de referència per al sector turístic gironí, com també una eina de la qual poden servir-se sense excepció totes les entitats i empreses.

El Pla d’Accions i Objectius 2013 es publica per primera vegada al web oficial de l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona www.costabrava.org.
 

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona