Patrocinis

Les marques Costa Brava i Pirineu de Girona presents en esdeveniments esportius i culturals de projecció internacional.


MARç 2014

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona vetlla per la promoció i divulgació de les marques turístiques Costa Brava i Pirineu de Girona utilitzant nombrosos canals i plataformes de difusió, com, per exemple, el patrocini d’esdeveniments o el mecenatge que contribueixen a la projecció i visualització de les marques.

Recentment, el Patronat de Turisme i la Diputació de Girona van donar suport a Circus Arts Foundation per a l’organització i celebració del primer Festival Internacional del Circ de Figueres que va tenir lloc de l’1 al 4 de març al Castell de Sant Ferran de Figueres i que es va clausurar amb gran un èxit.

També, la Diputació de Girona, Dipsalut i el Patronat de Turisme fan palès el suport que ofereixen a l’Agrupació Esportiva MICfootball en l’organització del torneig de futbol base MIC – Mediterranean Internacional Cup 2012 que se celebra del 4 al 8 d’abril en 19 municipis de la Costa Brava i que programa 500 partits de futbol en cinc dies. Aquest esdeveniment esportiu permet visualitzar la imatge de la Costa Brava en nombrosos suports.

Es destaca la presència de la marca Costa Brava en la celebració del sisè Open Internacional Catalonia de Pitch & Putt que va tenir lloc al Pitch & Putt Lloret Papalús els dies 24 i 25 de març. Aquesta competició va comptar amb 155 jugadors de pitch & putt i enguany el guanyador va ser el gironí Marçal Moré.