Passatger 25 milions de Ryanair

El Patronat de Turisme lliura al passatger 25 milions de Ryanair a l’aeroport de Girona un llibre obsequi de la Costa Brava i una estada de cap de setmana al Pirineu de Girona.


MARç 2014

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona i Ryanair premien el passatger 25 milions de la companyia a l’aeroport procedent del vol de Leeds Bradford, Anglaterra. El passatger 25 milions de Ryanair va ser escollit a l’aeroport de Leeds Bradford International Airport en el marc d’un acte dirigit als mitjans de comunicació abans d’enlairar-se amb destinació a la Costa Brava.

En aterrar a l’aeroport Girona Costa Brava, el secretari de Mobilitat de la Generalitat, Manel Nadal, la directora del Patronat de Turisme, Dolors Batallé, el director dels Serveis Territorials del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa, David Mascort, i Luis Fernández-Mellado, director de Màrqueting i Vendes de Ryanair a Espanya, van rebre el passatger 25 milions de Ryanair d’origen britànic, Ryan Longley, a la nova oficina de turisme de l’aeroport —gestionada de manera compartida pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona i la Generalitat de Catalunya— on van obsequiar-lo amb diversos premis. Dolors Batallé va fer-li entrega d’una estada de cap de setmana a l’Hotel Grèvol de Llanars (www.hotelgrevol.com) —que ofereix també un circuit de spa— i el llibre Retrobar la Costa Brava, que recull imatges actuals i retrospectives dels principals atractius naturals i patrimonials de la Costa Brava. La companyia de baix cost participa en el premi tot oferint els bitllets de viatge.

Actualment Ryanair opera regularment 63 vols entre l’aeroport Girona Costa Brava i diverses ciutats europees, de l’Estat espanyol i el Marroc. El desembre de 2002 va aterrar per primera vegada un avió de Ryanair a l’aeroport gironí, convertint-se en el primer aeroport espanyol en ser utilitzat per la companyia irlandesa. El 2010 la companyia Ryanair espera transportar 5,5 milions de passatgers a l’aeroport.