Participació gironina a Expovacaciones de Bilbao

A Expovacaciones han participat, juntament amb el Patronat de Turisme, els municipis de Lloret de Mar, Tossa de Mar, Castell–Platja d’Aro, Pals i Roses.


MARç 2014

Del 7 al 10 de maig ha tingut lloc a Bilbao la fira Expovacaciones, fira de turisme genèrica adreçada als professionals i al públic final. A la mostra de turisme han participat, juntament amb el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, els municipis de Lloret de Mar, Tossa de Mar, Castell–Platja d’Aro, Pals i Roses.

La mostra de turisme ha permès mostrar la variada i diferenciada oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona al públic basc que ha assistit al certamen. Tradicionalment, el públic basc és bon coneixedor de les comarques gironines i té especial interès en les activitats a l’aire lliure i en contacte directe amb la natura com el senderisme, el cicloturisme i les visites culturals. A més a més, els visitants de la província de Biscaia visiten la demarcació de Girona durant tot l’any i valoren positivament la gastronomia rica i variada de la demarcació.