Participació a Outdoor Sports Festival

Difusió dels productes de turisme actiu de la destinació Costa Brava i Pirineu de Girona a l’esdeveniment Outdoor Sports Festival.


MARç 2014

Els dies 2 i 3 d’octubre, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, en representació de la marca «Pirineus de Catalunya», va participar activament a la fira d’esports a l’aire lliure i en contacte amb la natura Outdoor Sports Festival de Barcelona.

Les estacions d’esquí gironines amb activitats com la pràctica de la BTT, les curses de muntanya, la marxa nòrdica, l’escalada, el tresc o l’orientació, han experimentat en poc temps un important creixement, tant en nombre de practicants, com en oferta d’activitats, productes i serveis relacionats. Per aquest motiu, el Patronat de Turisme ha volgut donar a conèixer l’oferta de turisme actiu de la demarcació de Girona i, molt especialment, de les cinc estacions d’esquí gironines tant al públic final com al públic professional.

Durant un cap de setmana aquest esdeveniment organitzat per l’empresa Ocisport va mostrar nombroses activitats esportives i d’aventura, va disposar d’un espai per a expositors de productes i destinacions, i també va preparar un ampli programa d’activitats d’exhibició i de participació.