Notícia del Boletín 25 Junio 2009

Participació a la jornada tècnica Lloret Natura

El Club de Turisme Nàutic Costa Brava i els projectes de futur del Patronat en matèria de turisme actiu es presenten a la jornada tècnica Lloret Natura que reuneix a Lloret de Mar 60 professionals del sector.

El 29 de maig va tenir lloc a Lloret de Mar la III Jornada Lloret Natura organitzada per l’Ajuntament de Lloret de Mar i el Consell Comarcal de la Selva amb el suport del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

L’objectiu d’aquestes jornades era oferir un punt de trobada a empresaris del sector, associacions, tècnics i ciutadans per tal de conèixer els recursos naturals de la comarca, posar en comú les necessitats del sector, crear valor i dissenyar conjuntament productes relacionats amb el turisme actiu i de natura a la comarca de la Selva.

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona va participar directament i activament en la III Jornada Lloret Natura. Dolors Batallé, directora del Patronat, va inaugurar la jornada, i el tècnic del Club de Turisme Nàutic i de Producte Actiu i Natura del Patronat va realitzar durant la sessió una ponència centrada en el funcionament del Club de Turisme Nàutic Costa Brava, i, també, en els projectes de futur del Patronat en matèria de turisme actiu.

A continuació va tenir lloc una taula de treball amb l’objectiu de crear producte i millorar l’estructuració de les empreses que treballen amb activitats relacionades amb la natura.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona