Novetats en les estacions esquí

Les cinc estacions d’esquí del Pirineu de Girona presenten millores a les instal·lacions i en serveis turístics per a la temporada 2015-2016


NOVEMBRE 2015

estacions-esqui-walter2000 Les estacions d’esquí gironines ofereixen més de 200 quilòmetres de pistes i instal·lacions i equipaments de primer nivell. A partir del 24 de novembre, les estacions d’esquí de Masella i la Molina inicien la nova temporada. Principals novetats destacades: La Molina (61 pistes i 67 quilòmetres esquiables):

  • Primer eslàlom tecnològic del Pirineu, una nova instal·lació situada a la pista Trampolí que permetrà que els esquiadors puguin sentir-se com uns corredors professionals amb l’enregistrament del descens mitjançant un sistema de càmeres situat al recorregut.
  • Nova pista per a debutants i també per a l’ús de trineus a la pista Llarga i la pista de Coll Sisè, que serà l’enllaç entre la pista Quatre Camins i la Pista Llarga.
  • Snake-Gliss, tren de trineus articulats, amb un màxim de 12 persones.
Masella (65 pistes i 74 quilòmetres esquiables):
  • 3a temporada de «Masella esquí nocturn», amb 13 pistes i 10 quilòmetres il·luminats per als esquiadors més incombustibles.
  • Canons de neu a la pista Isards - Coma Oriola per garantir la innivació.
Cal recordar que les estacions de la Molina i Masella es connecten per formar un dels dominis esquiables més grans dels Pirineus i ofereixen als esquiadors un total de 126 pistes i 141 quilòmetres esquiables utilitzant el forfet conjunt La Molina + Masella. Vall de Núria (11 pistes i 7,5 quilòmetres esquiables). L’estació també ha dut a terme millores en el servei de les taquilles, el parc lúdic, amb l’ampliació d’activitats amb neu (Tubby Cross, patinets de neu...), i en altres serveis pensats per oferir el màxim de diversió i confort al visitant en plena muntanya. Vallter2000 (13 pistes i 19 quilòmetres esquiables). Les millores a l’estació se centren en els accessos, els remuntadors i les pistes, en general, i en tot un ventall d’activitats que combinen esquí i muntanya. I l’estació de Guils Fontanera, l’única estació d’esquí nòrdic del Pirineu gironí, disposa de 19 pistes i 45 quilòmetres esquiables quan funciona a ple rendiment. Compta, també, amb tres circuits de raquetes i un de skating. Aquesta temporada l’estació ha dut a terme actuacions en la millora de les pistes, en el refugi de Fontanera i en la renovació del material de lloguer. La temporada anterior, 2014-2015, va ser de les més llargues per a les estacions d’esquí dels últims anys al Pirineu de Girona, amb cinc mesos d’activitat i 757.858 esquiadors. La temporada va qualificar-se de satisfactòria.

...