Nova publicació en format e-book

Primer e-book de rutes culturals i activitats de benestar a la Costa Brava.


OCTUBRE 2020

Els clubs de màrqueting de Cultura i Identitat i de Salut i Benestar del Patronat de Turisme Costa Brava Girona han editat un nou e-book gratuït per donar a conèixer una selecció d’activitats i experiències culturals i de benestar a la demarcació de Girona.

La nova publicació digital, titulada Un viaje sensorial. Rutas culturales y del bienestar por la Costa Brava i escrita per la fotoperiodista Kris Ubach, consta de 55 pàgines i està dividida en quatre capítols dedicats a diversos itineraris temàtics: la ruta de les herbes mediterrànies, de Blanes a l’Escala, la ruta de l’aigua, de Caldes de Malavella a Girona, la ruta de la consciència, de Caldes de Malavella a Roses, i la ruta dels sabors, de Girona a Castelló d’Empúries.

L’objectiu d’aquest nou projecte editorial és posar en valor les experiències i els productes locals, així com les persones que hi ha darrere de cada equipament i proposta, i també contribuir a posicionar la destinació en l’àmbit del turisme de salut i benestar i el turisme cultural. L’e-book s’afegeix a la col·lecció de quinze publicacions gratuïtes disponibles a la biblioteca digital de la Costa Brava i el Pirineu de Girona. Descarrega’t l’e-book a través de l’enllaç següent: https://ebooks.costabrava.org/ebook/un-viaje-sensorial/

...
...