Nova publicació

Es publica el llibre digital gratuït Diaris de viatge, d’Anna Alfaro, dedicat a descriure experiències sensorials i presentar establiments d’alta gamma de la destinació.


MAIG 2023

La nova publicació digital titulada Diaris de viatge ha estat escrita per la coach de benestar i comunicadora Anna Alfaro i il·lustrat per la fotògrafa i artista Sara Guerrero. El llibre consta de trenta-sis pàgines i relata l’itinerari de sis dies que l’autora fa a la Costa Brava i el Pirineu de Girona centrat en la descoberta i experimentació d’activitats de benestar en entorns de gran atractiu paisatgístic i cultural. A més, proposa diversos allotjaments d’alta gamma relacionats amb la temàtica. El llibre s’orienta a presentar una selecció de propostes de benestar al visitant que busqui fer una estada holística a la demarcació de Girona.

L’objectiu d’aquest nou projecte editorial, impulsat pels clubs de màrqueting de Salut i Benestar i Premium del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, és posar en valor les experiències i els productes locals, les persones que hi ha al darrere de cada projecte, els establiments i les propostes autèntiques a través de les quals la demarcació es posicioni com una destinació de benestar i de qualitat en l’àmbit del turisme.

Diaris de viatge, d’Anna Alfaro, és de descàrrega gratuïta, es publica en quatre idiomes (català, castellà, anglès i francès) i s’afegeix a la biblioteca de llibres digitals que edita el Patronat de Turisme Costa Brava Girona.  

Descarrega l’e-book.

...