Notícia del Butlletí Agost 2015

Nova presidència al Patronat de Turisme Costa Brava Girona

Pere Vila, president de la Diputació de Girona; Marta Felip, vicepresidenta executiva del Patronat, i Jaume Dulsat, vicepresident del Patronat, presidiran el màxim organisme de promoció turística de les comarques gironines en el període 2015-2018.

Nova presidència al Patronat de Turisme Costa Brava Girona

El 30 de juliol, a l’auditori Josep Irla de la Generalitat de Catalunya, a Girona, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va presentar la nova presidència de l’entitat per als propers quatre anys en el marc d’un acte públic en el qual es donava a conèixer la situació turística actual de la demarcació i el funcionament intern i les competències de la institució als nous càrrecs electes municipals i a la resta d’alcaldes, regidors, consellers comarcals i tècnics de les comarques gironines.

La presidència del màxim organisme de promoció turística de la demarcació de Girona per al període 2015-2018 està formada per Pere Vila, president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona; Marta Felip, vicepresidenta executiva del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, i Jaume Dulsat, vicepresident del Patronat de Turisme Costa Brava Girona. Ramon Ramos, director general del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, segueix en la direcció de l’entitat.

A l’acte varen assistir prop de cent cinquanta persones entre càrrecs municipals, tècnics de turisme i mitjans de comunicació.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona