Notícia del Butlletí Octubre 2014

Nova plataforma de formació online

S’activa la plataforma de formació online especialitzada en turisme pensada per facilitar la formació dels professionals a distància

Es tracta d’un canal operatiu les 24 hores amb tallers de diferent temàtica i de diversa durada. A la plataforma es tractarà continguts demandats pel sector com ara: WordPress per a restaurants, càmpings i cases rurals; curs complet de Facebook per generar negoci; 20 idees per fer el teu hotel més social, entre d’altres, i que s’aniran ampliant al llarg del 2015.

La realització de noves activitats formatives forma part de la voluntat del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de fomentar la formació contínua dels professionals del sector i incrementar la competitivitat de la indústria turística gironina. En cinc cursos del programa de formació Turisme 360 graus s’han organitzat 4 jornades de formació i 43 tallers, als quals han assistit una mitjana de 550 professionals/any.

Enguany el curs 2014-2015 es va iniciar el 14 d’octubre amb el taller “Secrets del negoci digital” al que van assistir 70 professionals.

Plataforma de Formació Online Costa Brava – Pirineu de Girona 

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona