Nova guia turística: Girona Costa Brava

La guia turística presenta al visitant els atractius naturals, patrimonials, culturals i turístics de la destinació de manera dinàmica, pràctica i actualitzada.


MARç 2014

La publicació Girona Costa Brava, de l’editorial Triangle Postals, és una guia turística il·lustrada de petit format amb textos i fotografies de gran qualitat i que compta amb un mapa. Aquesta edició ha anat a càrrec de la mateixa editorial que l’any 2010 va promoure, amb el suport i la col·laboració del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, la publicació de la guia Camins de ronda. Travessa de la Costa Brava.

La guia s’estructura per capítols temàtics que descobreixen els pobles mariners, cales i platges per trams de litoral —es proposen quatre trams de nord a sud de la Costa Brava—, els sis parcs naturals de la demarcació de Girona, rutes temàtiques i itineraris —ciutat de Girona, arqueologia, modernisme, Salvador Dalí, pobles medievals, els artesans i la indústria, amb algunes referències a l’interior i el Pirineu de Girona—, lleure familiar i d’aventura —activitats nàutiques, parcs aquàtics o centres d’aventura, submarinisme, creuers per la costa, cicloturisme i BTT, hípica, esquí, golf, activitats aèries i la travessa de la Costa Brava per camins de ronda. Al llibre són referenciats museus i centres d’art; la gastronomia i els cellers gironins, i festes, tradicions i esdeveniments significatius i d’interès cultural que tenen lloc al territori durant tot l’any. La publicació presenta una guia sobre allotjaments i restaurants, i ofereix al lector i visitant consells, recomanacions pràctiques i anècdotes.

Els textos de la publicació són de Sebastià Roig i es complementen amb fotografies de Jordi Puig. La guia, que està disponible en sis idiomes —català, castellà, anglès, francès, italià i rus— té 255 pàgines i un mapa desplegable topogràfic, de carreteres i nuclis urbans de la demarcació a escala 1:140.000.