Nova central de reserves d’apartaments turístics al portal

El portal de l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona posa en funcionament el motor de reserves on line d’apartaments turístics.


MARç 2014

El portal de l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona incorpora el motor de reserves d’apartaments turístics on line de la destinació que se suma al motor de reserves hoteleres, incorporat pel Patronat el passat mes de febrer.

El nou motor ofereix, en el seu inici de funcionament, 1.397 establiments de la demarcació de Girona i, com en el cas del motor de reserves hoteleres, també representa per a l’empresari gironí un canal de comercialització més dels seus productes i serveis turístics a la vegada que facilita al visitant la reserva d’allotjament a www.costabrava.org i www.pirineugirona.org.

El Patronat de Turisme contracta el motor de reserves d’apartaments turístics d’Escapade, empresa amb 10 anys d’experiència en el sector turístic gironí, que desenvolupa un dels sistemes de reserves d’apartaments per Internet pioners del mercat que, a dia d’avui, utilitza un dels sistemes més extens de lloguers turístics que hi ha a l’Estat espanyol.

A mitjà termini el Patronat de Turisme també implementarà al portal una central de reserves per a altres tipologies d’allotjaments i també un motor de reserves d’activitats amb què ampliarà els seus serveis dirigits al turista individual per tal de possibilitar la comercialització a través del portal del conjunt de l’oferta turística.