Nou web

S’activa el renovat portal oficial de la Costa Brava i el Pirineu de Girona, www.costabrava.org.


ABRIL 2023

El nou portal oficial de la Costa Brava i el Pirineu de Girona, creat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, és un espai inspirador per a turistes i locals i està disponible en set idiomes (català, castellà, anglès, francès, alemany, neerlandès i rus). Té per objectius impactar en els visitants potencials a través de les diferents fases del procés d’elecció del viatge, visibilitzar les empreses membres mitjançant les experiències turístiques, potenciar-ne el contingut audiovisual de qualitat i transmetre els valors d’autenticitat, diversitat i qualitat, tot promovent el concepte de «Viu el doble».

El web d’informació turística presenta una nova imatge gràfica i sis grans seccions temàtiques: «Travel info», «On anar», «Què fer», «Experiències», «Blog» i «Professionals». Els usuaris hi trobaran la informació essencial per preparar el viatge i a més podran descobrir noves propostes d’activitats i hi descobriran un configurador d’experiències. També hi ha un apartat destinat al públic professional (agències de viatge, operadors turístics, empreses organitzadores d’esdeveniments, mitjans de comunicació i prescriptors) que vulgui col·laborar o treballar amb la destinació. 

La pàgina principal introdueix els continguts destacats del moment, com ara esdeveniments i campanyes segons l’idioma escollit per l’usuari. La pàgina mostra les diferents seccions i ofereix prestacions com són mapes, la descàrrega gratuïta d’e-books, la subscripció al butlletí de novetats i l’accés als perfils socials oficials de la destinació, entre d’altres. 

Per complementar la informació pràctica, s’ha creat el blog «Be Inspired», on es descriuen propostes específiques, rutes o serveis, entre d’altres, amb articles redactats a càrrec de diversos autors a fi de complementar la visió sobre la destinació.

El web es publica amb l’aplicació de mesures per garantir l’accessibilitat al portal per a tots els públics.

Aquest és un projecte cabdal de l’estratègia de màrqueting digital del Patronat de Turisme Costa Brava Girona desenvolupat per projectar la destinació i els seus valors entre els visitants tot oferint un contingut accessible i de qualitat d’acord amb les tendències actuals, i també per posicionar la destinació en els motors de cerca i principals plataformes digitals del sector de la promoció turística.

Amb anterioritat a l’activació del nou portal, i emmarcat en la nova estratègia de gestió de les xarxes socials del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, s’ha creat un perfil de TikTok, @costabravapirineu, que té en compte els canvis en el consum de les xarxes socials en l’àmbit global. 

Visita el nou web www.costabrava.org 

Enllaç al vídeo de presentació del web

...
...
...
...
...