Notícia del Butlletí Març 2011

Nou web de salut i bellesa

Un nou web dedicat al producte turístic de bellesa i salut concentra l’oferta que la demarcació ofereix al visitant destinada al benestar.

El club de màrqueting de producte Salut i Bellesa, impulsat pel Patronat de Turisme, posa en funcionament el web que reuneix tota la informació relativa a l’oferta turística específica que té la destinació relacionada amb la cultura del benestar i el culte al cos.

El web substitueix l’apartat ubicat en el portal oficial de la Costa Brava i el Pirineu de Girona referit al producte. Amb la posada en funcionament d’aquest portal s’han actualitzat les dades de les empreses associades al club de màrqueting de producte amb la voluntat que el web sigui el reflex dels objectius que persegueix.

El nou web conté un ampli banc d’imatges, un mapa Google de situació i cinc grans apartats informatius:
 

  • Wellness, amb informació dels spa, balnearis, centres lúdics termals i centres de benestar i salut.
  • Tractaments.
  • Ofertes i paquets turístics.
  • Costa Brava i Pirineu de Girona, la destinació.
  • Notícies, que inclou novetats i articles de premsa.

El portal ha integrat també les centrals de reserves d’allotjaments –hotels i apartaments– i les xarxes socials Facebook i Twitter.

Amb aquests canvis es vol crear una eina útil per a aquelles persones interessades en el producte, però també per a totes aquelles que vulguin descobrir la Costa Brava i el Pirineu de Girona. La nova pàgina web ja està operativa en català i castellà. www.spa.costabrava.org

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona