Notícia del Butlletí Octubre 2014

Nou vídeo promocional de golf

Els 9 camps de golf de la Costa Brava estrenen nou vídeo promocional realitzat amb drons

Els clubs de golf de la Costa Brava, membres del Club de màrqueting de Golf del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, disposen d’un nou material audiovisual que conté imatges aèries de qualitat dels camps enregistrades amb drons. El vídeo, de 4 minuts 45 segons, presenta la destinació i difon els atractius, instal·lacions i equipaments dels camps de golf de la Costa Brava i d’un camp de Par 3 disposats geogràficament de nord a sud.

Actualment, la Costa Brava és l’única destinació espanyola de golf que ha realitzat un vídeo promocional enregistrat amb drons produït amb l’objectiu de realçar el potencial dels camps de golf utilitzant aquesta nova tècnica que mostra imatges i noves perspectives fins ara mai vistes.

L’audiovisual, que es va estrenar en primícia en el marc de la IGTM 2014 celebrada al Llac di Como, Itàlia, del 27 al 30 d’octubre, es difondrà a través dels portals web de cada camp i també del portal oficial de l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona, de les xarxes socials, en fires de turisme i tornejos, i entre operadors, professionals i mitjans de comunicació especialitzats en el sector d’àmbit internacional.

Visualitza el nou vídeo promocional a Golf Costa Brava i Pirineu de Girona.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona