Nou esdeveniment

Neix Som Benestar, el festival del benestar de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.


AGOST 2022

Coincidint amb la celebració de l’esdeveniment World Wellness Weekend, el Club de Màrqueting de Salut i Benestar del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, del 15 al 18 de setembre, impulsa el festival del benestar de la demarcació de Girona, Som Benestar, dirigit a professionals i a públic de proximitat interessat a conèixer, adquirir i millorar les bones pràctiques quant a la salut en diferents vessants. L’esdeveniment té per objectiu posicionar i promocionar les destinacions Costa Brava i Pirineu de Girona també com a destinacions de salut i benestar. 

El festival Som Benestar programa una trentena de trobades i activitats de benestar holístiques per al cos i la ment a la demarcació de Girona. D’una banda, els dies 15 i 16 de setembre, a l’Hotel Camiral - PGA Catalunya Golf and Wellness de Caldes de Malavella, s’organitzen les trobades de benestar holístiques dirigides per empreses del territori i professionals referents en aquest àmbit, la majoria dels quals són de les comarques gironines o hi tenen algun vincle. La programació inclou conferències, classes de ioga, xerrades, tallers saludables i activitats basades en el benestar del cos i la ment a càrrec de professionals i experts en el sector, com Nina Manich, Joan Carles Espejo, Alba Fit Yoga, Edgar Tarrés, Javier García Campayo, Cristina Brondo, Núria Coll, Clàudia Arias, Happyyoga Girona, Matthias Hespe, Aromes al Bosc, Anna Ribes, The Wellco, Carolina Ferrer, Gaspar Hernàndez i Maria Aurell. Aquests experts, amb gran presència a les xarxes socials, acumulen prop de 400.000 seguidors a la xarxa social Instagram. Les inscripcions per assistir a les trobades i participar de les activitats es duu a terme a través de la plataforma costabrava.koobin.com.

D’altra banda, el festival continua durant el cap de setmana del 16 al 18 de setembre amb la programació de més activitats de benestar en altres espais i establiments de la demarcació de Girona. Entre les propostes que s’ofereixen hi ha una classe de ioga al barri vell de Girona impartida per Happyyoga Girona, seguida d’un esmorzar saludable a càrrec d’EspaiCuinarSa, que es pot culminar amb l’accés a l’spa Aqva Banys Romans. També a Girona se celebra el taller «Mindful eating en companyia» d’EspaiCuinarSa o el taller «Cuinem silvestre», a càrrec de Montjuïc B&B Boutique i Aromes del Bosc. També, al Jaciment d’Empúries de l’Escala, es programa «Sunrise mindful eating», sessió de mindfulness a la sortida del sol dirigida per l’Edgar Tarrés, que segueix amb un esmorzar saludable amb EspaiCuinarSa, i a Oix, al Mas Pineda, es durà a terme el bany de bosc «Atura’t i respira», seguit d’un àpat saludable. 

Actualment, el Club de Màrqueting de Salut i Benestar compta amb una trentena d’associats, entre els quals hi ha spas, centres de benestar i allotjaments per a retirs, a més d’una notable oferta d’empreses que proposen activitats relacionades amb la meditació, el ioga i la cuina saludable.

...
...