Notícia del Butlletí Novembre 2017

Nou curs de formació professional 2017-2018

Tres tallers especialitzats reuneixen 145 professionals del turisme gironí.

Seguint amb el programa de formació del Patronat de Turisme Costa Brava Girona adreçat al sector turístic, al novembre va començar, amb l’organització de tres tallers, el nou curs 2017-2018.

El 14 de novembre, 25 membres del Costa Brava Girona Convention Bureau van participar en el taller «Contingut, segmentació, innovació i comunicació com a claus de l’èxit en el segment MICE», impartit per l’associació MPI. El 17 de novembre va tenir lloc el taller professional «Excel·lència en l’atenció al client i la seva perspectiva a nivell global», a proposta de la Federació d’Hostaleria de Girona. En el taller hi va participar Juan Moll, director general del Grup Robuchon, i hi van assistir 105 professionals de la restauració de les comarques gironines, entre propietaris de restaurants, caps de sala, cambrers i sommeliers.

El 28 de novembre, finalment, es va celebrar el taller «Wellbeing, una nova oportunitat de negoci», dirigit a quinze professionals dels sectors de la salut i el benestar i de les activitats i els viatges d’incentiu.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona