Neu Mediterrània

El fullet de les estacions d’esquí del Pirineu de Girona, que s’edita en quatre idiomes, conté informació de les cinc estacions d’esquí gironines per a la temporada 2010-2011.


MARç 2014

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona publica el fullet desplegable de les estacions d’esquí del Pirineu de Girona, Neu Mediterrània. Aquest fullet conté una descripció genèrica dels principals recursos naturals, paisatgístics i turístics del Pirineu de Girona, com també una ressenya de les tres comarques d’interior que integren la marca, acompanyades d’imatges representatives del territori i un mapa on s’assenyalen les cinc estacions d’esquí i els seus accessos principals. També hi ha un llistat de les oficines de turisme municipals i comarcals.

La descripció de les cinc estacions d’esquí gironines –quatre d’esquí alpí i una d’esquí nòrdic– conté informació sobre el nombre de pistes i tipologia, els quilòmetres esquiables, les cotes, els preus dels forfets i altres serveis complementaris per als usuaris. S’inclou, a més, una llista de les activitats que es realitzen fora de la temporada d’esquí i els esdeveniments anuals més destacats de cada estació.

El fullet s’edita en quatre idiomes –català, castellà, anglès i francès– i té un tiratge de 6.000 unitats. El Patronat de Turisme és l’encarregat de distribuir aquest material en les accions promocionals en què participi, com fires especialitzades en productes de neu i viatges de familiarització i premsa. Les oficines de turisme del Pirineu gironí també disposaran d’aquest material informatiu per tal de distribuir-lo entre els visitants del territori.