Maridatge entre cervesa i gastronomia de la Costa Brava

Els col•lectius de cuina inclosos dins la marca Costa Brava participen en aquesta iniciativa.


MARç 2014

Amb motiu de la commemoració del Centenari de la Costa Brava, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona presenta davant dels mitjans de comunicació el projecte de creació de la carta de maridatge de cervesa i gastronomia de la Costa Brava. En aquesta iniciativa, hi participen activament els col•lectius de cuina inclosos dins la marca Costa Brava i l’empresa San Miguel.

L’Aula Gastronòmica de l’Empordà serà l’espai escollit per presentar a començament de desembre aquest projecte de carta de maridatge que serà realitat al 2010 i on també s’elaborarà la recepta d’un plat basat en els productes alimentaris del territori i la cervesa. En aquest marc, s’anunciarà públicament la incorporació de l’empresa San Miguel com a patrocinadora del Centenari de la Costa Brava fent palesos, amb aquest projecte, la implicació i el suport de l’empresa envers la gastronomia de la Costa Brava.

Amb aquest projecte i la incorporació de l’empresa San Miguel com a col•laboradora del Centenari, el Patronat de Turisme incrementa les activitats adreçades a impulsar i projectar la riquesa i qualitat de la cuina gironina a tot el món. www.costabrava100.org