L’oferta nàutica de la Costa Brava present a Fira Esport

El Club de Turisme Nàutic de la Costa Brava va participar, del 5 al 7 de juny, a la primera edició de Fira Esport de Girona amb un gran ventall de productes i serveis.


MARç 2014

El Club de Màrqueting de Turisme Nàutic Costa Brava del Patronat de Turisme Costa Brava Girona va participar a la mostra d’esport amb un espai modular de 15 m2 des del qual es va oferir informació i assessorament als visitants sobre l’oferta turística nàutica de la Costa Brava.
Com a element nou a la fira, des l’espai Costa Brava i en col·laboració amb la revista de turisme actiu Evasión, s’oferia als visitants l’oportunitat de fer-se una fotografia dins d’un caiac i amb una imatge del litoral de la Costa Brava com a teló de fons.

Actualment, el Club de Turisme Nàutic té 58 membres entre empreses d’immersió, creuers marítims, empreses de caiac, ports esportius i clubs nàutics de la Costa Brava, entre d’altres.

L’àmplia oferta de turisme nàutic a la Costa Brava permet dissenyar les vacances o escapades segons l’interès de cadascú i segons la pràctica esportiva que es desenvolupi. Els amants dels esports nàutics troben en els 220 quilòmetres de litoral gironí una climatologia benigna, instal•lacions, equipaments i serveis apropiats per realitzar activitats com submarinisme, vela, caiac de mar, esquí nàutic, immersió lleugera, surf de vela, surf d’estel i xàrter nàutic, entre altres. Més enllà del sol i platja i de la pràctica de multitud d’activitats nàutiques, la franja entre Portbou i Blanes ofereix al visitant un espai amb un nombre infinit de possibilitats, on trobar-hi descans, diversió, cultura, gastronomia, emoció i hospitalitat.

Fira Esport aplega tota l’oferta d’empreses, organismes i entitats vinculades a l’esport, a més d’activitats complementàries i d’oci. Durant tres dies el Palau de Fires de Girona ha estat un espai des d’on s’ha fomentat l’interès dels professionals, industrials, empresaris i usuaris de l’esport –especialment els nens– en la recerca de novetats i, al mateix temps, els ha permès informar-se dels productes i serveis útils per a cada modalitat.

Segons dades de l’organització, la primera mostra professional de Catalunya dedicada a l’esport ha tancat l’edició de la seva estrena amb 10.000 visitants. Des del Patronat de Turisme Costa Brava Girona es treballa per promocionar l’oferta esportiva i de turisme actiu de les comarques gironines.