Notícia del Butlletí Març 2014

Llibre electrònic de la Costa Brava i el Pirineu de Girona

S’edita el primer llibre electrònic per a la promoció turística de la destinació.

La publicació interactiva Descubriendo la Costa Brava y el Pirineo de Girona és el primer llibre electrònic (e-book) editat en castellà que promou la destinació turística. Està disponible per a tauletes iPad i ordinadors Mac amb sistema operatiu OSX Mavericks, i properament se n’editarà la versió en anglès.

El llibre conté 175 pàgines, més de 400 fotografies i 37 arxius multimèdia, entre vídeos i audiofotografies. Es pot descarregar gratuïtament a les 51 llibreries iBookstore i a la botiga en línia iTunes Store d’Apple disponible a nivell mundial.

e-book CBPG1

Descubriendo la Costa Brava y el Pirineo de Girona és un nou projecte de l’editorial QTRAVEL, que rep el suport del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, amb el qual es vol oferir una eina informativa i promocional més als visitants de la destinació.

Amb aquesta publicació digital, que fusiona el concepte de revista tradicional i les funcions multimèdia, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona posa de manifest la seva permanent aposta per la innovació i l’aplicació de les noves tecnologies de la informació al turisme.

La descàrrega gratuïta a través d’iBookstore es pot realitzar per mitjà de l’enllaç següent:

https://itunes.apple.com/es/book/descubriendo-la-costa-brava/id786763773

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona