LinkedIn: newsletter «Be Inspired»

Els professionals del sector turístic amb perfil a LinkedIn disposen d’un nou canal específic per estar informats de l’actualitat turística, les tendències i les novetats.


FEBRER 2024

Emmarcat en la nova estratègia de comunicació i gestió de les xarxes socials del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, es crea el newsletter «Be Inspired» a la xarxa social LinkedIn. 

El newsletter es dirigeix específicament als professionals del sector turístic i conté articles d’interès relacionats amb l’actualitat turística de la destinació, les noves tendències del mercat, la sostenibilitat i també curiositats. Els articles es publiquen en català i en anglès en funció de la temàtica. Al gener, es va distribuir l’article «Costa Brava Girona Pyrenees 360 - The complete tourist experience» i, al febrer, «El 2023 en dades - Un any per a l’optimisme» i «Et vols certificar amb un segell de sostenibilitat però no saps quin? Aquest article t’interessa».

Des que es va crear el gener del 2024, al newsletter s’hi han subscrit un miler d’usuaris, que periòdicament reben articles específics d’actualitat. D’aquest miler d’usuaris n’hi ha cinc-cents que s’hi van subscriure en vint-i-quatre hores. 

El newsletter és un servei addicional que ofereix LinkedIn i que el perfil Costa Brava Tourist Board ha activat des d’aquest any. Ben aviat s’ampliarà aquest servei de comunicació als perfils específics de LinkedIn dels llocs web associats Costa Brava Girona Convention Bureau i Costa Brava Training Camps.  

Clica aquí per inscriure’t al newsletter «Be Inspired» de LinkedIn.

...
...
...