Notícia del Butlletí Juny 2014

Les Vies Braves

Neixen les Vies Braves, la xarxa pública d’itineraris marins de la Costa Brava.

Amb l’inici de la temporada de bany a la costa gironina es presenta un nou producte turístic que s’incorpora al catàleg de productes diferenciats i de qualitat que la destinació Costa Brava ofereix als seus visitants.

Les Vies Braves, una iniciativa publicoprivada única al món que impulsen el Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, el nedador d’aigües obertes Miquel Sunyer i l’empresa TechnojetSwim, promou la natació en aigües obertes i la immersió lleugera o snorkeling.

Els municipis costaners de Llançà, Roses, l’Escala, Palafrugell, Platja d’Aro, Sant Feliu de Guíxols i Lloret de Mar implementen les Vies Braves, nou itineraris marins de lliure accés en aigües obertes per tal que els usuaris puguin gaudir de la Costa Brava des d’un vessant esportiu, lúdic i turístic.

El projecte endega la temporada de bany 2014 a set poblacions costaneres gironines, a més del municipi d’interior de Banyoles, amb un total de 13 km de vies o itineraris senyalitzats i abalisats que transcorren paral·lels als camins de ronda i que permeten gaudir i explorar el litoral des del mar de forma segura i diferent. Es preveu que la seva implementació finalitzi l’any 2016, amb la instal·lació de 25 vies en 20 municipis gironins.

Portal de les Vies Braves www.viesbraves.com

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona