Les marques a Wikipedia

Actualització del perfil de Wikipedia de Costa Brava en català i castellà i creació del perfil de Pirineu de Girona.


MARç 2014

El Patronat de Turisme, en la seva estratègia de posicionament a Internet i a les xarxes socials (màrqueting electrònic), incideix en la creació de continguts de qualitat a la xarxa per contribuir a millorar la difusió i notorietat de les marques Costa Brava i Pirineu de Girona.

Amb l’actualització i ampliació d’informació del perfil Costa Brava de l’eina Wikipedia en llengua catalana i castellana, i la creació del perfil Pirineu de Girona, el Patronat de Turisme fa un pas endavant en la construcció de la identitat de marca i la presència en aquests mitjans, alhora que ofereix cada vegada més informació als usuaris que consulten el perfil de la destinació.

Gràcies a criteris enciclopèdics rigorosos i a un equip de professionals procedents de camps diversos, el Patronat de Turisme ha introduït les modificacions en els perfils. També s’han afegit i canviat fotografies per millorar-ne la imatge i dotar-la de més contingut.

El Patronat de Turisme també col·labora amb el canal Wikipedia català i dóna suport al concurs fotogràfic públic d’àmbit internacional Wikilovesmonuments. Aquest concurs convida els usuaris a penjar imatges de la Costa Brava al llarg del mes de setembre. El mes d’octubre el jurat del concurs donarà a conèixer els guanyadors i el Patronat de Turisme premiarà les aportacions amb una estada d’un cap de setmana a la demarcació.