La II edició de la cursa Costa Brava Xtrem Running

El Patronat de Turisme apadrina per segon any consecutiu aquest projecte que permet potenciar la destinació a través de l’esport i els atractius naturals.


MARç 2014

El passat 8 d’abril es va presentar la segona edició de la cursa atlètica Costa Brava Xtrem Running que va transcórrer els dies 23, 24 i 25 d’abril per senders pertanyents al GR 92 i pels camins de ronda que ressegueixen el perfil del litoral de Girona de Blanes a Portbou. Es tracta d’una competició única al món: una cursa de muntanya arran d’aigua.

L’acte va tenir lloc a la sala romànica de la Fontana d’Or de Girona, amb l’assistència d’Enric Vilert, president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona; Xavier Marina i Salvador Larios, responsables de l’organització de la cursa; i del periodista Arcadi Alibés, autor del llibre Córrer per ser feliç. Tots ells van coincidir que aquesta cursa permet potenciar la destinació a través de l’esport i donar a conèixer els atractius naturals a tot tipus de públic.

Al mes de gener es va obrir el període per inscriure’s en la segona edició de la cursa atlètica Costa Brava Xtrem Running, que en el cas dels recorreguts Costa Brava Xtrem i Costa Brava Challenge ja ha finalitzat. Dies abans de tancar-se la inscripció hi havia 341 persones procedents de 17 països diferents: Bèlgica, Portugal, Irlanda, Austràlia, Itàlia, Estats Units, França, Argentina, el Marroc, Regne Unit, Holanda, Polònia, Lituània, Trinitat i Tobago, Alemanya, Andorra i Espanya. Pel que fa a la cursa Selva Marítima els participants s’hi podien inscriure fins al darrer moment.