La Costa Brava acull la segona edició de la competició atlètica Xtrem Running

A la primavera del 2010 se celebra la segona edició de la cursa que transcorre pels senders del GR-92 i pels camins de ronda del litoral gironí: Costa Brava Xtrem Running.


MARç 2014

El passat 3 de desembre, es va presentar al Club de Tennis Sabadell la segona edició de la cursa atlètica Costa Brava Xtrem Running, que transcorrerà per senders pertanyents al GR-92 i pels camins de ronda del litoral de Girona, de Blanes a Portbou, del 23 al 25 d’abril de 2010, i coincidirà amb la diada de Sant Jordi.

En el decurs de la presentació, dirigida a professionals del món de l’atletisme, el seu director tècnic, Xavier Marina, va presentar la cursa, va explicar el material tècnic que s’ha de portar per poder-hi participar, i va explicar-ne el recorregut als més de setanta assistents. També va explicar que l’Xtrem Running proposa la realització de tres curses paral·leles: l’Xtrem, la Challenge i la Selva Marítima, diferenciades en recorregut i en distància total. La distància es cobrirà en tres etapes al llarg de tres dies: divendres, dissabte i diumenge.

En aquesta segona edició, la cursa té el suport del Patronat de Turisme Costa Brava Girona i rep la col·laboració de les empreses Botigues Vèrtic, ChampionChip i Waldoproduccions.