La Costa Brava a National Geographic

La revista National Geographic inclou la Costa Brava a la llista de les vint millors destinacions turístiques mundials del 2012


MARç 2014

La prestigiosa revista de viatges National Geographic ha publicat el llistat de les vint millors destinacions turístiques a escala mundial del 2012, entre les quals hi ha la Costa Brava.

La Costa Brava comparteix selecció amb destinacions com Dresden, a Alemanya, Ístria, a Croàcia, Koh Lipe, a Tailàndia, el nord de Colòmbia, els volcans de Virunga, a la República del Congo, Oman i Sri Lanka, entre d’altres.

La inclusió en aquesta llista és fruit de la valoració positiva que el comitè editor de National Geographic ha dut a terme arran de la visita a la Costa Brava de la periodista nord-americana Marilyn Terrell, cap de recerca. Marilyn Terrell va ser una de les prescriptores de viatges convidada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona a formar part del grup d’opinadors, periodistes, blocaires de turisme a l’acció promocional blogtrip internacional Costa Brava, #InCostabrava.

El reportatge de la Costa Brava en versió impresa de la revista conté imatges de gran qualitat i textos més extensos. En la versió digital trobem una breu descripció de diversos indrets i espais de la zona i nombroses fotografies: un paisatge de Tossa de Mar, el restaurant El Celler de Can Roca, la vila medieval de Pals, el Teatre-Museu Dalí de Figueres, el barri vell de la ciutat de Girona i una cala de la població de Sant Feliu de Guíxols.

Pots veure la versió digital de la llista aquí.