La ciutat de tots Girona d’Onda Rambla parla del turisme de natura

La tertúlia que cada darrer dimecres de mes emet Onda Rambla Girona amb motiu del Centenari de la Costa Brava va tractar sobre les accions que uneixen Costa Brava i natura.


MARç 2014

El programa La ciutat de tots Girona, que condueix el periodista Eduard Cid a l’emissora de ràdio Onda Rambla Girona, va dedicar el programa del dimecres 31 de març al turisme de natura. Concretament, es va parlar dels camins de ronda, les vies verdes i les competicions atlètiques aprofitant que durant la primavera tindran lloc diverses accions que relacionen la Costa Brava amb la natura: la cursa atlètica Xtrem Running, la publicació del llibre Camins de ronda. La travessa per la Costa Brava i la creació del producte turístic «La ruta del Centenari».

El Centenari de la Costa Brava disposa d’espai propi en la programació de l’emissora gironina Onda Rambla a través d’una tertúlia mensual el darrer dimecres de cada mes. Fins ara, s’han tractat temes com la gastronomia, la música i els festivals musicals d’estiu a la Costa Brava, el glamur a través del cinema i la història del turisme del litoral gironí, entre d’altres.

Amb aquestes tertúlies, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona vol promocionar la marca turística Costa Brava i, a la vegada, defensar els valors que l’han posicionat com una destinació turística de primer ordre.