Notícia del Butlletí Maig 2010

La central de reserves hoteleres del portal

200 empresaris hotelers de la Costa Brava s’interessen per la nova central de reserves d’allotjaments del portal www.costabrava.org.

El mes de febrer el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va presentar davant els mitjans de comunicació i, més endavant, davant els professionals del sector turístic de Catalunya, en el marc del Saló Internacional de Turisme a Catalunya celebrat a Barcelona en el mes d’abril, la nova central de reserves hoteleres del portal oficial de l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona gestionat pel Patronat.

Seguint amb la línia de comunicació amb el sector turístic gironí, el Patronat de Turisme ha iniciat un cicle de presentacions en el territori per donar a conèixer la nova eina de comercialització i distribució de productes i serveis turístics que ha implantat als portals www.costabrava.org i www.pirineugirona.org.

El Patronat de Turisme s’ha reunit amb prop de 200 empresaris turístics de la Costa Brava els dies 11, 12 i 13 de maig als municipis de Lloret de Mar, Platja d’Aro i Girona, respectivament, per presentar el motor de reserves d’allotjament turístic del portal www.costabrava.org gestionat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona. Amb anterioritat, el 14 d’abril, el municipi de Roses va acollir la presentació adreçada a empresaris turístics de l’Alt Empordà.

Les presentacions, que s’han dut a terme en diverses jornades informatives i formatives, han anat a càrrec d’Enric Vilert, president del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Dolors Batallé, directora del Patronat de Turisme, i de dos representants de l’empresa Booking, amb qui el Patronat de Turisme s’ha afiliat per integrar el motor de reserves del portal de la Costa Brava i el Pirineu de Girona. Les jornades tenien per objectiu, d’una banda, informar aquelles empreses d’allotjament hoteler de la destinació que vulguin conèixer el canal i, de l’altra, explicar a les empreses que ja treballen amb aquest motor de reserves com rendibilitzar al màxim el canal de comercialització dels seus productes i serveis.

Les properes sessions formatives del motor de reserves tindran lloc a Puigcerdà, l’1 de juny, i Olot, el 3 de juny, adreçades als hotelers de les comarques d’interior i de muntanya del Pirineu de Girona.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona