Jornades de formació a distància

621 professionals del sector turístic participen en cinc sessions de formació a distància centrades en temes d’actualitat.


MAIG 2020

Al mes d’abril, durant el període de confinament, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va posar en marxa un programa de cursos gratuïts de formació professional a distància mitjançant l’organització de cinc tallers, cursos i conferències temàtiques d’actualitat i rellevants per al sector i la participació en altres propostes formatives d’interès, com les de la Taula Gironina de Turisme.

Així, el 13 d’abril va tenir lloc el curs «Comercialització amb operadors de turisme actiu i de natura», en el qual es van inscriure 92 professionals. El va seguir, el 17 d’abril, la sessió «Certificació i altres eines per comunicar la sostenibilitat (segells de sostenibilitat I)», amb 130 participants; el 20 d’abril, el taller «Accessibilitat desapercebuda», amb 60 participants; el 21 d’abril, la sessió «E-sports: creixement i futur», amb 59 inscrits; el 22 d’abril, «Què ens aporten les certificacions (segells de sostenibilitat II)», amb 80 participants, i el 28 d’abril, el taller «Ecomobilitat, una tendència que transformarà el turisme», amb 80 professionals inscrits. El 30 d’abril, finalment, es va oferir la sessió «Comunicació i màrqueting post-COVID-19: com comunicar la reobertura del meu allotjament turístic?», amb 200 participants.

Totes les sessions formatives estan publicades i disponibles al canal de YouTube, a l’espai Formació Turisme 360º Online.

...
...
...