Jornada Interclubs

La primera Jornada Interclubs virtual congrega 140 entitats i empreses turístiques de la demarcació de Girona, que generen 504 reunions.


NOVEMBRE 2020

En el context de la COVID-19, i amb la voluntat de treballar per la reactivació turística de la demarcació de Girona, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona continua innovant en la creació d’esdeveniments amb impacte per apropar l’oferta de productes i serveis turístics de les destinacions Costa Brava i Pirineu de Girona als agents d’intermediació dels mercats emissors de turisme.

El 24 de novembre, en aquesta línia, es va celebrar la primera Jornada Interclubs virtual impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona. En total hi van participar 140 entitats i empreses turístiques gironines de diversos sectors, que van poder seguir un intens programa de presentacions, sessions pràctiques i reunions per videoconferència entre professionals.

Els participants van assistir a la presentació dels principals eixos estratègics que marcaran l’orientació de les futures actuacions de promoció de la destinació durant el 2021, en el context de la crisi de la COVID-19, i van prendre part en diverses dinàmiques de networking que van donar pas a quatre exercicis per analitzar el que està passant actualment i reflexionar sobre el que es pot fer per adaptar-se al futur. Finalment, es va dur a terme una agenda de reunions individuals entre els associats dels nou clubs de producte de l’entitat, amb un total de 504 trobades en tan sols 90 minuts.

La Jornada, que es va desenvolupar en un escenari virtual, va incloure retransmissions en streaming, activitats grupals a través de la plataforma Zoom, qüestionaris interactius mitjançant l’aplicació Mentimeter i una agenda de reunions one-to-one entre els participants.

En el decurs del 2021, i mentre durin les restriccions de mobilitat en el context de la pandèmia, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona té previst donar un ús més intensiu a la plataforma. Aquesta nova eina de promoció s’emprarà per a l’organització de workshops i presentacions per a professionals i també com a gestor de viatges de familiarització, de premsa i per a creadors de continguts.

...
...
...