Jornada formativa de Moments

Una seixantena de professionals participen en un jornada formativa sobre el portal Moments Costa Brava Pirineu de Girona.


NOVEMBRE 2022

El 30 de novembre va tenir lloc al PGA Catalunya de Caldes de Malavella una jornada formativa dirigida a professionals del sector turístic gironí centrada en l’anàlisi del procés de compra que l’usuari duu a terme en el portal promocional Moments Costa Brava Pirineu de Girona, impulsat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona des del 2021. La sessió persegueix millorar la usabilitat i la creació de les experiències segons les necessitats i les expectatives dels usuaris. 

Aquest web promocional que aplega més d’un centenar de propostes idònies per a totes les persones —famílies, parelles i grups reduïts— que desitgin adquirir una experiència a la demarcació de Girona ofereix activitats i paquets, menús de degustació, tasts singulars, experiències de benestar, activitats culturals o de natura i bateigs de golf, entre d’altres, a qualsevol època de l’any, però més especialment fora de la temporada alta. 

El portal Moments Costa Brava Pirineu de Girona és una eina més de promoció i comercialització de l’oferta de la destinació entre el públic de proximitat de Catalunya i l’Estat espanyol.

...
...
...
...