Jornada de sostenibilitat

Impulsem els ajuts i les solucions tècniques en la gestió eficient de l’aigua per a les empreses turístiques.


MARç 2024

El compromís per a la sostenibilitat turística creix a la demarcació de Girona i s’accentua en l’actual context d’emergència hídrica. En aquesta conjuntura, el 7 de març va tenir lloc la jornada professional «Gestió eficient i l’estalvi d’aigua en el turisme», organitzada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona i el Clúster de l’Aigua de Catalunya, amb la participació de la Direcció General de Turisme, dirigida a oferir solucions tècniques i aplicades a les empreses turístiques gironines perquè millorin l’eficiència hídrica.

Una seixantena d’empreses del sector turístic van prendre part en la sessió de treball, que incloïa dues conferències informatives i un workshop entre onze empreses associades al Clúster de l’Aigua de Catalunya i les empreses turístiques —majoritàriament dels sectors dels hotels, càmpings i apartaments turístics—, que van generar nombroses entrevistes i propiciar noves col·laboracions i projectes.

Cal remarcar que la jornada forma part del programa de formacions específiques sobre sostenibilitat turística, impulsat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

...
...
...
...
...