Instahostalric

50 instagramers publiquen 1.214 fotografies a la xarxa.

 


MARç 2014

El dissabte 30 de març va tenir lloc a Hostalric la trobada i el concurs d’instagramers «Instagram your city», InstaHostalric, amb motiu de la XVII Fira Medieval.

La tercera trobada i concurs d’instagramers que va organitzar el Patronat de Turisme, amb el suport de l’Ajuntament d’Hostalric, va reunir 50 instagramers en el decurs del matí i migdia de dissabte que van generar 1.214 fotografies.

Els participants van recórrer, acompanyats de diversos guies, espais de la població com el Domus Sent Soví, la Torre dels Frares, la plaça dels Bous, el carrer Major, la Fortalesa, les muralles i la torre d’Ararà. L’activitat va acabar a la plaça dels Bous.

Amb les etiquetes #InstaHostalric i #InCostaBrava, es podia participar i seguir l’activitat a les xarxes socials Costa Brava i Pirineu de Girona i Instagramers Girona.

Els guanyadors dels premis de les diferents categories es publiquen dimarts 2 d’abril al canal d'Instagram @costabravapirineu amb l'etiqueta #InstaGirona #InPyrenees. Els guanyadors gaudiran d’estades i àpats a la mateixa ciutat.

El proper 27 d’abril tindrà lloc l’activitat a Palafrugell coincidint amb el Festival de Flors i Violes que s’hi celebrarà durant uns dies.

L’activitat «Instagram your city» és una nova fórmula de promoció i difusió dels atractius turístics de les poblacions turístiques de la destinació Costa Brava i Pirineu de Girona a les xarxes socials impulsada pel Patronat de Turisme. A partir del mes maig pràcticament hi haurà una activitat d’instagramers setmanal. Nombroses localitats gironines acolliran l’activitat aquest any, com Figueres, l’Escala, Besalú, Cassà de la Selva, Cadaqués, Setcases, Lloret de Mar, Banyoles, Tossa de Mar, Begur, Castelló d’Empúries, Portbou, Roses, Santa Coloma de Farners, Blanes, Vall d’en Bas, Palamós, el Port de la Selva, Caldes de Malavella, Sils, Arbúcies, Sant Hilari Sacalm, Castell-Platja d’Aro, Llançà i Vilajuïga.