InstaGreens

Es programen trobades d’instagramers per divulgar projectes turístics sostenibles de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.


MAIG 2022

Després de la pandèmia es reactiven les trobades d’instagramers a la Costa Brava i el Pirineu de Girona amb la programació d’InstaGreens impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona. Les InstaGreens són unes trobades gratuïtes adreçades a usuaris de la xarxa social Instagram que tenen lloc a diferents espais de la demarcació de Girona. L’objectiu és donar a conèixer i posar en valor les activitats i els projectes vinculats a la sostenibilitat que diverses poblacions i empreses turístiques del territori duen a terme en la seva aposta pel desenvolupament d’un turisme responsable.

La campanya d’InstaGreens va començar el 30 d’abril, amb la programació de la primera trobada al Jardí Botànic Marimurtra de Blanes, en la qual van participar una vintena d’usuaris. 

El maig es van programar dues trobades: a la primera, el dissabte 14 de maig, es va fer la sortida organitzada al PGA Catalunya Golf & Wellness, de Caldes de Malavella, amb el títol «Ruta de biodiversitat, descobreix la fauna i la flora que habita dins un resort de golf», dirigida pel biòleg Oriol Dalmau, en la qual van participar 30 instagramers. La segona trobada va ser el dissabte 28 de maig al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i proposava conèixer el projecte de conservació i seguiment de papallones diürnes. Aquesta sessió va tenir aforament complet amb la participació de 30 persones.

Properament, l’entitat publicarà la programació de més sortides en espais naturals de gran valor i interès ambiental i turístic a l’Alt Empordà i la Selva, entre d’altres. El calendari de trobades InstaGreens es publica al web https://instagreens.costabrava.org/.

...
...
...
...